Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Where is my mind?




With your feet in the air and your head on the ground
Try this trick and spin it, yeah
Your head will collapse and you'll ask yourself



Πήγα λοιπόν κι κουρεύτηκα (στο σημείο αυτό αρχίζω να αναρωτιέμαι λίγο για την υποβάθμιση της θεματολογίας μου – last year : πόσο σ’ αγαπώ ,this year : πήγα για κούρεμα) . Το καημένο το παιδί με υποδέχτηκε χαρούμενα ,έδωσε τις πρώτες ψαλιδιές με κέφι … και μέχρι το δεύτερο λούσιμο είχαμε κλάμα με λυγμούς (αναμενόμενο μάλλον ) .


Where is my mind
Where is my mind
Where is my mind
Way out in the water
See it swimming



Μάλιστα μου έδωσε μια σφιχτή αγκαλιά , και άρχισε να κλαίει στον ώμο μου , πλήρης αναπαράσταση της αντίστοιχης σκηνής από το fight club ,στο τσαφ ήμουν να αρχίζω και εγώ να δακρύζω , αρκέστηκα σε κλασσικά – «όλα θα πάνε μια χαρά ,μην στεναχωριέσαι» , και το χαρακτηριστικό ενθαρρυντικό χτύπημα στην πλάτη . . Όταν ηρέμησε λίγο με διαβεβαίωσε πως πρώτη φορά του συμβαίνει αυτό ,πως είναι δυνατός άνθρωπος και οικονομικά ανεξάρτητος και να μην τον παρεξηγήσω . Νομίζω πως έκλαιγε από το πρωί σήμερα ,τα μάτια του ήταν πολύ κόκκινα. Κάθισα , του μίλησα για βλακείες , του είπα για cinema ( σαν δεύτερη σκέψη δεν ξέρω πόσο καλά έκανα που τον έστειλα στο τελευταίο των Coen όταν μου ζήτησε κωμωδία ) . Απάντησα και στην δύσκολη ερώτηση της βραδιάς «Και θα περάσω την μέρα του αγ.Βαλεντίνου μόνος ;» και ήταν καλύτερα στο τέλος .


I saw swimming in the Carribean
Animals were hiding behind the rock
Except the little fish
But he told me he swears he tried to talk to me



Και εγώ ήμουν ,και με προβληματίζει , που είμαι καλύτερα ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν είναι καλά αλλά αποφεύγω λίγο τους φίλους (όλοι εδώ και χρόνια) που ζουν την συζυγική ευτυχία (φτιάξαν σπίτια) .


With your feet in the air and your feet on the ground
Try this trick and spin it, yeah
Your head will collapse and you'll ask yourself


Where is my mind
Where is my mind
Where is my mind

5 σχόλια:

  1. Μάλλον του έβγαλες οικειότητα και ένιωσε πιο καλά..
    χα! Εγώ μία φορά δεν ήμουν μόνος μου σε αυτή τη γιορτή! λολολ!
    Καλησπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιο βλαμμένη 'γιορτή' από αυτή του αγ. βαλεντίνου δεν έχω...
    (btw, ποια συζυγική ευτυχία;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Man laying down

    Ποιους φιλους; Υπαρχουν ατομα που παραμενουν φιλοι μια ζωη; Το θεωρω σπανιο....

    Πολυ καλη η μουσικη σου επιλογη και παλι! :)



    sCaTterBraiN

    Συμφωνω για τη βλαμμενη 'γιορτη' του Αγ.Bαλεντινου! Οσο για τη 'συζυγικη ευτυχια' το 'συζυγικη' απο μονο εννοειται οτι δεν συντελει στην ευτυχια, αλλα η οποιαδηποτε καλη σχεση μπορει να μας κανει ευτυχισμενους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γκχμμμ....κύριος, κύριος! Εγώ ναι από το βάθος. Επειδή πριν κάτι μήνες κι εγώ κουρεύτηκε...ξέρω ότι είναι μεγάλος πόνος να βλέπεις τις τρίχες να πέφτουν στο πάτωμα. Να γίνονται βορά σε μια αδίστακτη σκούπα με πλαστικές τρίχες...τι ποιητικά που τα λέω γαμώτο όταν θέλω...χαχαχα!!

    Πάντως κύριε...ναι εγώ ακόμα μιλάω...εγώ που προτιμώ το "χθες πήγα και κουρεύτηκα" από το "σ'αγαπάω..και σλουρπ θα γλιστρήσουμε από τα σορόπια"...είμαι καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Hfaistiwnaκο δεν χάνεις και τίποτα.

    sCaTterBraiN Συζυγική ευτυχία είναι δύο άτομα να θεωρούν φυσικό να χρησιμοποιούν την ίδια οδοντόβουρτσα – έχω κάποιους τέτοιους γνωστούς . Είναι αηδιαστικό (και πολύ γλυκό μερικές φορές ) . Όσο για αγίου Βαλεντίνου δεν είναι ούτε το δικό μου καλύτερο .

    Elva – δεν ξέρω αν υπάρχουν για μία ζωή , πάντως ο καλύτερος μου φίλος είναι εδώ και δεκατρία χρόνια κοντά μου – και ελπίζω να μην φύγει ο βλάκας .

    Κύριε Μηδέν με τα σορόπια με μάθατε εσείς ,με αυτά με αγαπήσατε (λέμε τώρα) (απαντάω δεύτερη φορά στην σειρά σχόλια , νομίζω πως παραέχω γίνει κοινωνικός )

    ΑπάντησηΔιαγραφή