Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Warmth (part2)



Τhis isn't love this is shelter
And I wanna tell you that tonight
I feel warm
Here in my head



Όταν δεν είμαι καλά ή κάτι με απασχολεί ή είμαι προβληματισμένος η πρώτη μου αντίδραση τον τελευταίο καιρό είναι να γράφω για αυτό εδώ . Ίσως για να τα δω εγώ γραμμένα (πάντα βοηθάει ) ,ίσως για να μοιραστώ τα νέα με διαδικτυακούς φίλους . Όταν τα πράγματα είναι καλά ,νιώθω πιο άβολα να γράφω , νιώθω και λίγο ένοχος να μιλάω για τα καλά που συμβαίνουν .


I feel warm
Here in my chest
I feel warm
Locked in your arms
I feel warm



Όχι ότι δεν έχω παράπονα, αν κοιταχτώ είμαι αρκετά γκρινιάρης για να βρω (τον ένα φίλο μου στην Θεσσαλονίκη που έχει χαθεί και δεν απαντά , τον άλλο φίλο μου στην Αθήνα που έχουμε χαθεί και την στρατιά από μαστόρια που χρειάζομαι etc ) .


This isn't real this is lovely
This isn't tension this is reason
This is all I can say aloud
I feel aloud



(Και μια τελευταία απορία : Σε μια γνωριμία είναι καλή ιδέα να αναφέρεις πως υπάρχει ένα blog ? Είναι γενικά καλή ιδέα να αναφερθεί ? Και πώς το λες ? Και πότε? Εγκυκλοπαιδική και λίγο ρητορική ερώτηση - ειδικά από τη στιγμή που σε πολλά σημεία δεν νιώθω ο ίδιος blogger – αλλά είναι καλό να τα μάθω αυτά σιγά-σιγά )


Here in my heart
I feel warm

6 σχόλια:

  1. Μα τα blogs έχουν έντονα ψυχαναλυτικό χαρακτήρα και εμένα με έχει βοηθήσει πολύ να γράφω όταν δεν είμαι στα καλά μου αλλά τελικά είναι ωραίο να μοιράζεσαι και χαρούμενες φάσεις.Καν'το και θα με θυμηθείς.
    Όσο για το δεύτερο τι να πώ εγώ δεν το έχω κατά νου ότι πρέπει να το λέω άσε που κρατάω και κατά κάποιο τρόπο κρυμένη την ταυτοτητά μου αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνεις το ίδιο και εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικά αυτό εξαρτάται από σένα και μόνο, δεν υπάρχει κάτι στάνταρ..
    Προσωπικά εγώ δεν θα το έλεγα στην αρχή, ίσως πιο μετά και βλέπουμε..
    Ωραία είναι να μιλάς για τα άσχημα εδώ, ξαλαφρώνεις.. αλλά και τα ωραία, σαν να το μοιράζεσαι..
    Καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάω πιο μακριά: έχω πάντα την αίσθηση ότι ακόμα κι όταν κάτι ευρύτερο, όχι αποκλειστικά ατομικό, με απασχολεί, καταγράφοντάς το το βγάζω από μέσα μου και το λύνω σε προσωπικό, τουλάχιστον, επίπεδο. Αυτό, που στην πράξη συμβαίνει σίγουρα, πάντως, είναι ότι καταγράφοντας κάτι, ξεκαθαρίζει περισσότερο μέσα σου. Η ίδια η καταγραφή ως διαδικασία σου αποκαλύπτει παραμέτρους και οπτικές γωνίες προσέγγισης ή αντιμετπώπισης και χειρισμών, που δεν είχες διακρίνει πριν, καθώς μπορεί να το επεξεργαζόσουν εσωτερικά και χωρίς την συγκέντρωση, που η γραφή επιβάλλει...

    Σ' ό,τι αφορά το blog, όχι, νομίζω ότι το φρόνιμο είναι να μη το αποκαλύπτεις από την αρχή σε μια γνωριμία. Το αποκαλύπτεις μόνον έπειτα από περίσκεψη, ακόμη και σε ανθρώπους, που μπορεί να γνωρίζεις καιρό, και μόνον όποτε υπάρχει κάποιος λόγος γι' αυτή την αποκάλυψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να εχει κανεις ιδια γνωμη με τον προλαλησαντα,(Asteroid) ειναι ενα θεμα.. :)))

    Πρεπει να φροντιζω να αφηνω σχολια πρωτη, γιατι δε λεει... :))

    Μην αποκαλυψεις τιποτα για το blog σου, οχι στην αρχη τουλαχιστον. Ξερω που σου λεω...

    Καλο σου βραδυ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασικά το ερώτημα είναι πολύ θεωρητικό - ειδικά απο τη στιγμή που το μισό και πάνω του blog είναι αφιερωμένο σε προηγούμενη σχέση μου . Απλά προβληματιζόμουν σχετικά με το σε ποιο σημείο μιας σχέσης/γνωριμίας αυτά πρέπει να λέγονται (if ever).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα ρωτάς και ερωτήματα κι απαντάς σε σχόλια. Γίνεσαι Blogger...το καταλαβαίνεις; Χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή