Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Trying to get my hands clean in dirty water




Said gonna be a revival tonight ooh
I wanna see a revival yeah
Gonna be a revival tonight
Lord, let there be a revival yeah



Ο φίλος μου ο Νίκος ο Δ. είχε αναπτύξει μια θεωρία που ανέλυε με πάθος : κάποια στιγμή ,όταν είσαι σε μία σχέση με έναν άνθρωπο συνειδητά ή ασυνείδητα βάζεις μία στάμπα πάνω του – ιδιοκτησίας . Πολλές σχέσεις χρειάζονται αυτή τη στάμπα για να εξελιχθούν (και ας σκούζει η Δήμου πως κανείς δεν είναι κανενός και αυτή είναι η Ελένη ) , άλλες καταστρέφονται από το βάρος της, αλλά η στάμπα μένει εκεί , και μετά από το χωρισμό. Και μια και τίποτα δεν είναι για πάντα (αλλά τίποτα) μένεις μόνος με τις στάμπες που έχεις πάνω σου και τις στάμπες σου πάνω σε σώματα πια ξένα.


Forgive what I have done
It means my soul's survival, oohh
I need you so,it's sin
Put an end to my suffering oh



Ο φίλος μου ένιωθε άσχημα κάθε φορά που έβλεπε την παλιά του κοπέλα (ίσως μια από της πιο υπέροχες γυναίκες που έχω γνωρίσει ) με τον διάδοχό του, και ας ήταν ομολογουμένως πολύ καλό παιδί . Έλεγε πως κάτι πράσινο και κακό θέλει α κατέβει από το στόμα του και να φωνάξει “MINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE” .


I wanna see a revival tonight
Lord, let there be a revival yeah
I need to see a revival tonight oh
Wanna see a revival oohh



Τον νιώθω ,καταλαβαίνω. Ανάμεσα σε δύο πρώην (ήταν διαδοχικές σχέσεις για να προλάβω σχόλια πολυγαμίας – όχι ότι έχω κάτι με την πολυγαμία ,το big love είναι καλή σειρά) , ο ένας να βλέπει το βήμα σημειωτόν μου μέσα από όσα γράφω ,και ο άλλος να προχωράει αποκλείοντάς με από τη ζωή του (με λίγο αστείο τρόπο ,έχει και η ζωή το sick sense of humor ) . Κατά κάποιον τρόπο αυτές οι δύο καταστάσεις ισορροπούν (δυναμικά) . Και εγώ ακούω το “mineminemine” μέσα μου ,αλλά προσπαθώ να ακούσω πιο δυνατά το «Θέλω να είναι καλά και τίποτα άλλο» .


I need you so,it's sin
Put an end to my suffering
I wanna see a revival tonight
Lord, there needs to be a reviva
l


Ένας φίλος μου (άλλος) λέει πως θα γίνει πιο εύκολο όταν στρώσει η ζωή μου. Και μια φίλη μου λέει πως πρέπει να την βλέπω πιο συχνά και να βασίζομαι σε γνωστές σταθερές (δίκιο έχει ) .


Why am I so blind with my eyes wide open? yeah
Now I need someone
Let this dark night be done oh

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα!
    Σωστές οι συμβουλές των παιδιών, η θεωρία με τις στάμπες πολύ μου άρεσε, μήπως όμως σβήνουν κάποια στιγμή, μετά από καιρό;
    Ας ξεκινήσουμε όλοι μαζί "θέλω να είναι καλά και τίποτα άλλο"...
    :)
    Σκέφτεσαι σωστά πάντως...
    Καλημέρες πολλές αγαπητέ, και ένα ακόμη πιο καλό ΣΚ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογικη η θεωρια με τις σταμπες, αλλα πιστευω οτι πρεπει να εχουμε το κουραγιο να φευγουμε οσο πιο μακρια γινεται απο πρωην σχεσεις, εφ οσον δεν οδηγουν πουθενα..
    Το «Θέλω να είναι καλά και τίποτα άλλο» δειχνει μεγαλοψυχια, πιστευω και δυστυχως λιγοι τη διαθετουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tώρα φταίω εγώ που συμφωνώ απόλυτα με αυτό το ιδιοκτησιακό καθεστώς πάνω στους πρώην και τους μεγάλους έρωτες; Απλά συμφωνώ από άκρη σε άκρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή