Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010

Get ready for love! Get ready!
Calling every boy and girl
Calling all around the world
Calling every boy and girl
Calling all around the world

Get ready for love!Στο συνήθη χώρο έμπνευσης μου – ταξί - και παίζει Άντζελα ,τον γνωστό ύμνο κάθε προβληματικού «Ποια θυσία» . Έχοντας μόλις δει για χατίρι ενός date το I love Karditsa (Ναι έπεσα τόσο χαμηλά, και ξέρω πως μόνο και μόνο που άκουσα γέλια από δίπλα δεν υπάρχει ελπίδα επικοινωνίας με αυτό το παιδί, τσάμπα κόπος ) αναρωτήθηκα γενικά τι έχω κάνει για κατά περιόδους dates, σχέσεις etc (και τι έχουν κάνει για μένα , δεν είναι χαρούμενη διαδικασία ) . Η λίστα μου φάνηκε εξοντωτικά μεγάλη , έχω κάνει πολλές μαλακίες τελικά ( oooh yeah ,και δυστυχώς για κάποιες από αυτές υπάρχουν φωτογραφικά ενοχοποιητικά στοιχεία ) .


I searched the seven seas and I've looked
under the carpet
And browsed through the brochures
that govern the skiesΑξίζει ;Την απάντηση δεν την βρίσκεις μέσα ,την βλέπεις δίπλα . Τόσος κόσμος κάνει τις υπερβάσεις του , ρίχνει μούτρα και περηφάνιες και αξιοπρέπειες ,αλλά στο τέλος βρίσκει την ευτυχία, όχι ? Irony has something to do with iron που λένε και πιο βόρια. Δεν θέλω άλλο κρύο ,θέλω ήλιο.


Praise Him till you've forgotten
what you're praising Him for
Praise Him till you've forgotten
what you're praising Him for
Then praise Him a little bit more

3 σχόλια:

 1. Καλά...δεν είναι ότι και με τους ανθρώπους που είμαστε μαζί πρέπει να έχουμε και τα ίδια ενδιαφέροντα. Αλλά δε νομίζω ότι αυτό θες να πεις με αυτή την ανάρτηση. Το θέμα των υποχωρήσεων σε μια σχέση είναι πολύ βασικό. Η μαγική λέξη είναι το αμοιβαίος...mutual που λένε εκεί στα βόρεια αν θες...εκεί εστίασε. Και μεταξύ μας...στο ραντεβού δεν είναι ανάγκη να είσαι τόσο υποχωρητικός...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλημέρα! Μη με τρελαίνεις! Επειδή γέλασε με το έργο δεν πρόκειται να επικοινωνήσετε;
  Υπερβολικό ακούγεται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. To gnosto provlima: ti kani enas skilos me ena metalo...
  Alla to thema den ine an iparhoun diafores alla poso se kani o allos na thelis na ipohorisis.
  Pandos ime me ton Hfaistiwna.
  Sigoura kati allo se halai ke to rihnis stin Karditsa...

  ΑπάντησηΔιαγραφή