Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

"There's too much confusion, I can't get no relief.




"There are many here among us who feel that life is but a joke.
But you and I, we've been through that, and this is not our fate,



Παλιά ήμουν νομίζω αρκετά snob . Χωρίς να έχω ιδιαίτερο λόγο είχα μια ιδέα για τον εαυτό μου . Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις έφαγα τα μούτρα μου αρκετά για να μου φύγει , δύσκολο να κρατάς την μύτη ψηλά πατώντας την μπανανόφλουδα .


"There must be some way out of here,"


Αλλά σε ένα τομέα είμαι απαράλλακτος τελικά – μουσική . Παλιά κρατούσα την μύτη ψηλά για τα σκουπίδια - πρόχειρο μουσικό fast food . Σήμερα έφτασα στο ιδιαίτερο σημείο να θυμώνω που σε άτομα με γενικά κακό γούστο αρέσουν τραγούδια που αγαπάω – σαν να μου τα μαγάριζαν που τα άκουσαν . Το να λέει ο άλλος «τριπάρω με house και Preisner» κάνει την φλέβα στο μέτωπο να χτυπάει λίγο πιο έντονα. Σαν κάποιος να εισβάλει στο geek βασίλειο μου , και εγώ γεροντοκοριάζω.


Businessmen, they drink my wine, plowmen dig my earth,
None of them along the line know what any of it is worth."

2 σχόλια:

  1. Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό..
    Καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως εχει σχεση με το οτι δεν ..πας τα συγκεκριμενα ατομα; :)Τοτε καταλαβαινω να σε εκνευριζει το γεγονος! Εμενα, μου τη δινει ακομη και οταν καποιοι που θεωρω αντιπαθητικα ατομα μιλανε για μερη/ χωρες/εμπειριες που ειχα κι εγω, αλλα τα ειδα/ βλεπω διαφορετικα απ αυτους...Eκει μου φαινεται οτι κατι..
    'κλεβουν',κατι 'μαγαριζουν'(για να χρησιμοποιησω το δικο σου ορο) οταν αναφερονται
    με ενα αλλο τροπο σε πραγματα που κι εγω εχω ζησει και ισως καπου εκτιμησει με το δικο μου τροπο. Eνα ταξιδι στο εξωτερικο μονος, καποιοι το θεωρουν πολυ 'καλη εμπειρια' και καποιοι αλλοι 'βαρεμαρα', για να σου δωσω ενα απλο παραδειγμα....

    Μου αρεσε πολυ και το 'Μind´s Gone drifting', ειναι και ..'γειτονες' και δεν τους ηξερα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή