Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Loose Threads.




Something's gone and something's over
You put the pieces of yourself together
Put them all into a suitcase
Wait for the next man ,wait for the next place.



Και γύρισα από Θεσσαλονίκη. Ήταν τρεις βαρετές κουραστικές μέρες που πέρασαν . Το μόνο που δεν είδα ήταν ο τυπικός μικροπολιτής το πρωί της Κυριακής στον σταθμό . Όλα τα υπόλοιπα αναμενώμενα πάνω-κάτω.


All your anger and missgivings
Tie you shoes up ,polish your mask
But all your anger and misgivings
Makes you tattered round the egdes,


Η δουλειά ήταν κουραστική. Οι συνεργάτες ακόμα πιο κουραστικοί. Και όσο και αν αρχικά μου φαινόταν πιο ευχάριστο και δημιουργικό να διαβάσω κάνα βιβλίο στον χρόνο που ήταν σχετικά ελεύθερος στο ξενοδοχείο ,βγήκα μια-δυο βόλτες . Είδα έναν μικρότερο από μένα φίλο να μου λέει ποσο βιάζεται να φύγει από πάνω και να κατέβει Αθήνα (πάντα να φεύγεις..) . Είδα την Σοφία να εξαφανίζεται μόλις με πήρε χαμπάρι στον δρόμο με την άκρη του ματιού της ( σε εκείνο το "διαζύγιο" το στεφάνι μου στην Θεσσαλονίκη κράτησε αυτός τους κοινούς μας φίλους της περιοχής ) .Είδα τον Αντρέα να είναι σταθερός ,ήρεμος και χαρούμενος με τα κοινά μας μικροπράγματα (gaming) .


Next time someone comes along
Gets close enough to pull a loose thread
All of you comes crashing down
And there you are back where you started.



Ήπια κ δυο ποτά με έναν παλιό φίλο. Συζητήσαμε δουλίες, για την κοπέλα που θέλει (και την πρόσφατη άρνηση που έλαβε ) . Ήρθε και η κοπέλα μετά και ταίριαζαν πραγματικά μαζί , θα ήταν ωραίο ζευγάρι . Και χάρηκα τον φίλο μου που ένα όχι δεν τον σταμάτησε. Και χάρηκα και που ο δικός μου ex μου είπε πως μας αξίζει λίγη χαρά λίγες διακοπές μαζί (και αυτό έχω στο μυαλό μου από τότε). Και μου άρεσε που είμαι σπίτι μου, με την γάτα μου να κοιμάτε ήρεμη στο μαξιλάρι μου.


You think there's a better place for you
Where everything will be brand new
And there you'll find yourself safe again
You won't make the same mistakes again.

3 σχόλια:

  1. Συγνώμη...αλλά οργανώνεις διακοπές με τον πρώην σου; Sorry κιόλας, αλλά αυτό δεν είναι ένα πισω-γύρισμα; Γνώμη μου βέβαια...απλά δεν ξέρω...έτσι μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Prepi na pame enan kafe mazi ore Vk na se po oles tis leptomeries na katalabis k esi (mono i thia mou i Donna me exi kani filo k ftero k ta ta kseri ola)...alla an sta po ola tha sinexisis na diabazis? Exis puzzle issues,an den exi ligo mistirio etc tha bariese. For the record ,itan apla mia protasi i opia me kani na xamogelao,opote itan eks orismou kali.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποτε θες είμαι μέσα. Δεν υπάρχει θέμα. Όσο για το αν θα συνεχίσω να σε διαβάζω...θα το κάνω ό,τι και να πεις! Απλά αν είναι βλακεία θα σε κράξω λίγο. Σιγά μην κρατηθώ! Χαχαχαχα!! Απλά σαν φάση μου φαίνεται άκυρη. Χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες. Απλά κάποια πράγματα όταν τελειώνουν...απλά τελειώνουν... άποψή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή