Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

There's a place in the sun



For anyone who has the will to chase one..AND I
I think I've found mine
Yes, I do believe I have found mine


Random wisdom από τυχαία εκπομπή στην τηλεόραση - αυτή την φορά από το μοναδικό talk show με καλεσμένους στην tv σχετικά με την φυσική (αθάνατη ερτ3 , που βάζεις κουβέντα για την φύση της διαστολής του σύμπαντος μετά απο documentary για τον Νοστράδαμο και το τέλος του κόσμου το 2012 ) .


Close your eyes and think of someone you physically admire
And let me kiss you, let me kiss you



Λοιπόν , η ύπαρξη του ανθρώπου είναι ένα γεγονός με ελάχιστη διάρκεια σε ότι αφορά την φυσική , και αποτέλεσμα ενός σωστού συνδιασμού χρόνου και χώρου . Και έτσι δεν είναι και το να είσαι με όποιον είσαι μαζί ; Ή αυτό ή έπαθα overdose ερτ3. Όπως και να έχει είμαι χαρούμενος για το time και παλεύω για το space. (Όσοι είναι Αθήνα ας πάνε να δουν το Κατερίνη στο βιος ).


But then you open your eyes and you see someone that you physically despise
But my heart is open, my heart is open to you.

2 σχόλια:

  1. Εντάξει...φταίει και λίγο το overdose της ΕΡΤ3! Χαχαχαχα!! Αλλά μεταξύ μας δεν έχεις και τόσο άδικο. Ο χώρος, ο χρόνος και οι συνθήκες παίζουν ρόλο. Βέβαια να πω και κάτι άλλο που πλέον είναι κανόνας ζωής μου. Το χώρο μας, το χρόνος μας, τις συνθήκες μας και εν γένει τις τύχες μας...τελικά τις φτιάχνουμε εμείς και έχουμε ευθύνη πάνω στις πράξεις μας! Πόσο κυνηγάμε δηλαδή κάποια πράγματα!

    Να είμαστε ευτυχισμένοι φίλε μου. Αυτό έχει σημασία. Εσύ βλέπω ότι είσαι...εγώ είμαι επίσης...οπότε καλά πάμε και οι δυο μας!!

    Φιλιά...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χεχε Έτσι να είσαι πάντα, χώρος και χρόνος παίζουν το ρόλο τους.. και τα δύο..
    Αν τα βρεις, πέτυχες και στρώνεις το δρόμο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή