Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Where do you see me in five years from now?




Brother are you watching me
I've been walking a straight line traveling from town to town
To you I am a stranger
always a letter or phone from another let down .



Σάββατο και ξεμπέρδεψα κατά τις 9. Νιώθω να μου έχουν κλέψει κάτι ,σαν να πέφτει πρωτοχρονιά Κυριακή, και ας ξέρω πως πρέπει να χαίρομαι που έχω δουλειά . Το πρωί πέρασε από τη δουλεία μια παλιά συμφοιτήτρια , απόψε θα πρέπει να δω για λίγο μια παλιά φίλη (από τις παλιές ,βαριές Σαλονικιές φίλες ) . Καιρό είχα να δω την συμφοιτήτρια ,καιρό έχω και να δω και την φίλη . Άκουσα και θα ακούσω πως δεν άλλαξα καθόλου ,σαν να μην έχει περάσει μια μέρα etc ενώ ξέρουμε όλοι πως έχει περάσει ο καιρός και θα συζητάμε για τα χρόνια που πέρασαν και πως πέρασαν και τι μαλακίες κάναμε τότε .


Sister are you hearing this ,I've been running for ever ,
Chasing this odd dream of mine .
To you I am asholdier ,who keeps pushing on
But always falls the back of the line



Ανάμεσα σε ειδήσεις που μιλάνε για συντάξεις που πέφτουν , νιώθω την φθορά μου – και τι αστείο ,πριν τα τριάντα μου και το κύριο πράγμα που να συζητάμε να είναι το τέλος του εργασιακού βίου . Νιώθω το βάρος μια τρυφερής νύχτας , που έκοψε από τον ύπνο μου . Μάλλον με βλέπω να ζητάω φασκόμηλο με τζιν και συμπάθεια στο bar που θα με τραβολογήσουν . Ήταν όμως όμορφο το πρωί .Και από το παράθυρο μου ,μου έρχονται βαριά λαϊκά ,κάποιος απέναντι πρέπει να έχει μερακλώσει .


Where do you see me in 5 years from now ?
What I need to get there ?
Will you show me how ?



Και απόλυτα τυχαία ,ενώ έψαχνα το τραγούδι για το κείμενο , είδα αυτή την συνέντευξη του Rasmus Kellerman (η φωνή των Tiger Lou) : – «The lyrics mainly revolve around growing older. I turn 30 this year, and for the first time in my life I find myself having reflective thoughts regarding what has passed; my experiences, achievements and failures. What dreams are left? Am I the person I hoped I’d be, or even the person I want to be?»


What I need to get there ?
Will you show me how ?

1 σχόλιο:

  1. Απορίες που την έχει..
    Όλοι θα περάσουμε από κει, αλλάζοντας ή όχι..
    Δεν σκέφτομαι από τώρα τι θα γίνει σε 30-40-50 χρόνια, έχουμε χρόνο να το κάνουμε και αυτό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή