Σάββατο, 26 Ιουνίου 2010

Where do you see me in five years from now?
Brother are you watching me
I've been walking a straight line traveling from town to town
To you I am a stranger
always a letter or phone from another let down .Σάββατο και ξεμπέρδεψα κατά τις 9. Νιώθω να μου έχουν κλέψει κάτι ,σαν να πέφτει πρωτοχρονιά Κυριακή, και ας ξέρω πως πρέπει να χαίρομαι που έχω δουλειά . Το πρωί πέρασε από τη δουλεία μια παλιά συμφοιτήτρια , απόψε θα πρέπει να δω για λίγο μια παλιά φίλη (από τις παλιές ,βαριές Σαλονικιές φίλες ) . Καιρό είχα να δω την συμφοιτήτρια ,καιρό έχω και να δω και την φίλη . Άκουσα και θα ακούσω πως δεν άλλαξα καθόλου ,σαν να μην έχει περάσει μια μέρα etc ενώ ξέρουμε όλοι πως έχει περάσει ο καιρός και θα συζητάμε για τα χρόνια που πέρασαν και πως πέρασαν και τι μαλακίες κάναμε τότε .


Sister are you hearing this ,I've been running for ever ,
Chasing this odd dream of mine .
To you I am asholdier ,who keeps pushing on
But always falls the back of the lineΑνάμεσα σε ειδήσεις που μιλάνε για συντάξεις που πέφτουν , νιώθω την φθορά μου – και τι αστείο ,πριν τα τριάντα μου και το κύριο πράγμα που να συζητάμε να είναι το τέλος του εργασιακού βίου . Νιώθω το βάρος μια τρυφερής νύχτας , που έκοψε από τον ύπνο μου . Μάλλον με βλέπω να ζητάω φασκόμηλο με τζιν και συμπάθεια στο bar που θα με τραβολογήσουν . Ήταν όμως όμορφο το πρωί .Και από το παράθυρο μου ,μου έρχονται βαριά λαϊκά ,κάποιος απέναντι πρέπει να έχει μερακλώσει .


Where do you see me in 5 years from now ?
What I need to get there ?
Will you show me how ?Και απόλυτα τυχαία ,ενώ έψαχνα το τραγούδι για το κείμενο , είδα αυτή την συνέντευξη του Rasmus Kellerman (η φωνή των Tiger Lou) : – «The lyrics mainly revolve around growing older. I turn 30 this year, and for the first time in my life I find myself having reflective thoughts regarding what has passed; my experiences, achievements and failures. What dreams are left? Am I the person I hoped I’d be, or even the person I want to be?»


What I need to get there ?
Will you show me how ?

1 σχόλιο:

  1. Απορίες που την έχει..
    Όλοι θα περάσουμε από κει, αλλάζοντας ή όχι..
    Δεν σκέφτομαι από τώρα τι θα γίνει σε 30-40-50 χρόνια, έχουμε χρόνο να το κάνουμε και αυτό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή