Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

In the last episode of SOAP




Confused ?

You won't be after this episode
Of
Soap.



Ο Dan Savage (πόσο τον εκτιμώ αυτό τον άνθρωπο ) λέει ότι να κοιτάξεις κλεφτά τα μηνύματα ,τα mail ,το pc ενός ανθρώπου με τον οποίο είσαι είναι μεν μικροπρεπές , αλλά και μέρος πάνω κάτω της ανθρώπινης συμπεριφοράς . Όμως όταν θα το κάνεις ,πρέπει να περιμένεις να βρεις πράγματα που δεν σου αρέσουν .


Βρήκα λοιπόν πράγματα που δεν μου άρεσαν , mea culpa αλλά κοίταξα το κινητό που έπεσε κατά λάθος στα χέρια μου και ένιωσα προδομένος ( όχι για μονογαμία etc , αλλά αν γινόταν κάτι ήθελα να το ξέρω ).


Το παιδί λέει πως κάθε μαλάκας μπορεί να στέλνει ότι μαλακία θέλει στο κινητό του ,δεν φταίει αυτός για αυτό . Θέλω να τον πιστέψω. Θέλει όμως να τελειώσουμε την σχέση μας λόγω του συμβάντος . Από κατήγορος λοιπόν μετατρέπομαι σε κατηγορούμενος – έχοντας διαπράξει εγκλήματα κατά του προσωπικού του χώρου .


Στο σύνολο νιώθω μουδιασμένος . Δεν είμαι ιδιαίτερα περήφανος για τις πράξεις μου (χωρίς να τις θεωρώ αφύσικες ). Ήθελα επίσης να ακούσω γέλιο και ένα « βλάκα για αυτό στενοχωριέσαι ; μην είσαι κουτό» . Και δεν ήθελα να τελειώσει κάτι που με ηρεμεί ,και να μην τελειώσει η γενικότερη ηρεμία μου . Φαντάζομαι όμως πως η ζωή είναι σαν σαπουνόπερα ,θέλει τις αναταράξεις της για να είναι ενδιαφέρουσα για το κοινό .



These are the Tates
And these are the Campels .
And this is
Soap.

4 σχόλια:

  1. Άλλα άρχισα να γράψω, αλλού κατέληξα..
    Καμιά φορά είμαστε παρορμητικοί στις αντιδράσεις μας.. δεν θα ήθελα να επεκταθώ στο γεγονός..
    Λυπάμαι Man.. μήπως να προσπαθούσες για μια δεύτερη ευκαιρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα τι να πω; Τι να πω; Τι σου ήρθε και σένα να κάνεις μια τέτοια κίνηση; Και μόνο η κίνηση υποδηλώνει έλλειψη εμπιστοσύνης. Και είναι σίγουρο ότι ακόμα και πονηρό βίντεο να έβρισκες, πάλι ο χαμένος θα έβγαινες. Λάθος μέγα! Αν ήμουν στη θέση του, σίγουρα θα είχα την ίδια αντίδραση. Προσπάθησε - αν όντως το θες - να τον πείσεις ότι έσφαλες. Από την άλλη αυτό θα υποδηλώνει και συγχωροχάρτι για όποια μικρή ή μεγάλη αμαρτία. Και δικαιολογήσεις μπορείς να βρεις άπειρες, αλλά και πάλι το κραξιματάκι σου το θες. Τι να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το λάθος είναι ότι σε έπιασε...
    (ελπίζω να μην είναι πολύ κρύο το αστείο)

    πάντως, πολύ αυστηρό τον βρίσκω τον τύπο, τι να πω. δώσε λίγο χρόνο και ξαναπροσπάθησε. αν αρνηθεί, μάλλον κάτι πιο σημαντικό από την αδιακρισία σου είναι ο λόγος. νομίζω - από αυτά τα λίγα. εσύ ξέρεις καλύτερα.

    καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή