Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Bolt-lock your doors




Bolt-lock your doors
Alarm your cars
And still we move in closer
Every day
Top of the list
Is your smiling kids
But we'll be smiling too
So that's ok



Δεν με πειράζει τόσο για τα υπόλοιπα. Αλλά οι διαρρήκτες σε αυτή τους την επίσκεψη ,στο κανονικό μου σπίτι αυτή την φορά (πριν λίγους μήνες μου άνοιξαν το πατρικό ) , μου πήραν το ρολόι του πατέρα μου ,το ρολόι του παππού μου ,τις βέρες των δικών μου ,την συλλογή μου από νομίσματα που είχα από μικρός με τα ασημένια εικοσάρικα και το ένα ίσως παλιότερο με την Μαρία Θηρεσία πάνω του , την συλλογή από στυλό που μάζευε ο πατέρας μου όσο ζούσε…


Μπήκαν λοιπόν και μου έκλεψαν τα χειροπιαστά της ιστορίας μου ,τις απτές αποδείξεις από την γενιά μου .Αδιαφόρησαν για τα υπόλοιπα και επικεντρώθηκαν στα κινητά και εύκολα .


Είμαι σίγουρος πως σε γενικές γραμμές απογοητεύτηκαν – θα περίμεναν να είμαι και εγώ από τα θύματα των ειδήσεων που έχουν μεταφέρει τον λογαριασμό της τραπέζης τους κάτω από το πάπλωμά τους . Και όσο και αν μου λέει ο κλειδαράς πως είμαι τυχερός που έχω την ζωή μου γιατί θα με έσφαζαν πολύ άνετα , εγώ σκέφτομαι πως δεν θα μπορέσω να δώσω στους επόμενους αυτά που πήρα από τους προηγούμενους ,πως μια αλυσίδα κόπηκε.


But don't underestimate us
When you are
Giving, giving, giving
And we're receiving -
No, no, we're taking
Just keeping
The population down
You're giving, giving, giving
Well, it's your own fault

3 σχόλια:

  1. Αγόρι, κάτι θα δώσεις και εσύ και ας μην είναι χειροπιαστό.. Καταλαβαίνω ότι στενοχωριέσαι, και καταλαβαίνω την συναισθηματική αξία όσων έχασες.. είσαι καλά όμως και θα μπορέσεις να δώσεις και άλλα με λιγότερη ιστορία αλλά με περισσότερη αξία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αίσθημα του να σε κλέβουν είναι από τα χειρότερα που υπάρχουν...δεν το συζητάμε! Τι να πω; Ό,τι και να πω θα είναι λίγο! Κι εγώ στη θέση σου θα είχα έναν εξαιρετικά μεγάλο θυμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θυμάμαι κι εγώ - το χειρότερο για μένα ήταν η αίσθηση ότι κάποιος είχε παραβιάσει το χώρο μου, και ότι μπορούσε να το ξανακάνει...

    προσωπικά θεωρώ ότι τα υλικά κατάλοιπα του παρελθόντος είναι βαρίδια - εσύ, προφανώς όχι. θα βρεθούν άλλα να δώσεις στους επόμενους όμως, μην ανησυχείς.

    :-)
    καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή