Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Bit and pieces




The buzzing in my head
The ringing in my ears
Ιs so elaborate
But i love that sound



Χτες ενώ ήμασταν αγκαλιά ,το παιδί χαμήλωσε τα μάτια του και παραδέχτηκε πως κοίταξε ξανά το facebook μου να δει ποιους έχω φίλους . Το είπε με τέτοια συστολή και ντροπή που μου ήρθε να τον πνίξω στα φιλιά . Και μετά μου είπε πως πρέπει να πάμε στα γενέθλια της γκόμενας του αφεντικού του – χαριτωμένο και αυτό ,η πρώτη μας επίσημη εμφάνιση .


tell me what here is at stake


Έπαιξα αυτές τις μέρες ένα από τα πιο πλήρη επιτραπέζια – προσομοίωση του ψυχρού πολέμου . Το twilight struggle (google it) είναι πολύ πλούσιo στα ιστορικά του στοιχεία και στην αναπαράσταση της εξέλιξής της σύγκρουσης ,αλλά εκεί που τα καταφέρνει ιδανικά είναι το να με κάνει να συνειδητοποιήσω πως σε έναν βαθμό νοσταλγώ αυτή την εποχή –έστω το λίγο που την έζησα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα .


Τell me what here is at stake
Ι walk around the earthquakes
Ι love the sound they make

2 σχόλια:

  1. Ο ψυχρός πόλεμος διαπνεόταν από κάποιαν ιδεολογία - και στις δύο πλευρές... Σωστή λάθος, αδιάφορο. Ήταν ιδεολογία, έτσι κι αλλιώς, ήταν πίστη και κάποιοι τότε ακόμα πίστευαν στην αντίστοιχη ιδέα, στην αντίστοιχη φιλοσοφία, την μετέτρεπαν σε πολιτική και μάχονταν γι' αυτήν και για την υλοποίησή της...
    Ο σημερινός κόσμος έχει απο-ιδεολογικοποιηθεί, η πολιτική, κυρίως αυτή, το ίδιο...
    Κι αυτό είναι ένα από τα πολλά κακά γύρω μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή