Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Nothing bad, it was good








Είμαι στις μίνι διακοπές και είμαι στην θάλασσα με την κοπέλα ενός φίλου. Είναι όμορφη , και με την αυτό πεποίθηση του πιο όμορφου κοριτσιού της παραλίας . Έχουμε βουτήξει και οι δυο ,και με όλη την διακριτικότητα ενός μεσημεριανού πανελίστα ρωτάει γιατί δεν οδηγώ και αν οδηγάει η κοπέλα μου .Απαντάω από καθαρή βαρεμάρα πως είμαι gay. Χωρίς να χάσει μισή ανάσα απαντάει «οκ, τότε σίγουρα οδηγάει ο φίλος σου» .


Κατά τα άλλα , ησυχία σε υπερθετικό βαθμό. Και δεν είναι κακό αυτό . Είδα το καινούργιο επεισόδιο Louie. Ήταν σχετικό με χωρισμό ,και ότι πιο αστείο είχα δει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είμαι ο Louie btw ,σχεδόν όσο είμαι ο Allen.


Louie Louie Louie
Louie Louie you're gonna cry

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Tonight







I wanna see a revival tonight


Είμαι στη δουλειά ,και δεν είμαι γιατί το μυαλό μου είναι στο τριήμερο ,έχει ήδη μπει στο πλοίο ,έχει φτάσει και σχολιάζει το ξενοδοχείο που θα είναι γεμάτο από φίλους (και φίλους-φίλους ,όχι φίλους φίλων ) . Έχω καιρό να κάνω κάτι τόσο για μένα και δεν μπορώ να πω πως καταφέρνω να κρύψω την χαρά μου – να λένε πως έχεις πρωθυπουργό Σαμαρά και να συνεχίζεις να χαμογελάς.


Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα – έχω εμπιστοσύνη στα χρόνια που ήμουν νομάς – τα πάντα θα είναι έτοιμα σε λεπτά και θα ξεχάσω δύο-τρία πράγματα ,έτσι και αλλιώς. Ελπίζω να ξεχάσω και μένα κάπου (βαρύγδουπο ), και να ξεχαστώ .


Trying to get my hands clean in dirty water

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ask me no questions






'i'll say,
can you see, it's not about hope,
it's not about truth,
don't be naive



Είμαι στο νοσοκομείο και η θεία μου είναι στα τελευταία της. Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον ,αλλά εγώ της μιλάω και της χαϊδεύω τα μαλλιά . Η θεία μου με έμαθε να παίζω τάβλι ,να βρίζω, και να παίζω τάβλι βρίζοντας . Είναι ο μόνος ,από τους εδώ συγγενείς, που έβλεπα ταχτικά, μένουμε και τρία λεπτά με τα πόδια.


Και ενώ κάθομαι και σκέφτομαι όλα αυτά , μαζί με τις τύψεις μου που δεν της είχα δώσει την προσοχή που ήθελα τελευταία (έχω ένα βουνό από τύψεις , κάποια στιγμή με αυτές του τελευταίου χωρισμού νομίζω ξεπέρασα το Everest ) έρχεται η ξαδέλφη μου και μου λέει «Ξαδερφούλη , έχει σκιστεί τελείως η βερμούδα που φοράς, το ξέρεις ;» .Αν ήμουν σειρά ,θα ήμουν dramedy.



they said,
'ask him no questions , he'll tell you no lies'