Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Woke up on a good day



And the world was wonderful
A midnight summer dream had me in its spell



Σήμερα άφησα μια δίαιτα κάποιον ημερών για μια βόλτα από τον Χατζή. Κάθησα στο τραπεζάκι ,πήρα το κουταλάκι και τσάκισα το μπούρμα κανταίφι με τις δύο μπάλες παγωτό ντουντουρμά και το σαν φιστικ μέσα. Για λίγο γύρισα στα χρόνια στην Θεσσαλονίκη που το έκανα αυτό τα πρωίνα - πολύ πρωί - πριν πάω στην σχολή.


And when we put a foot wrong do we learn
From all the pain
A midnight summer dream as he watched the rain



Και τότε στα αυτιά είχα ραδιόφωνο - να παίζει λόγω της ώρας ό,τι του καπνίσει .Τώρα είχα το mp3 με την αγαπημένη μου καταθλιπτική σουηδική ποπ. Θα ανέβω πάνω σε λίγες μέρες - για δουλεία θα είναι ,δεν θα είναι για διασκέδαση . Όταν ανεβαίνω πια μένω πάντα σε ξενοδοχείο και προσπαθώ να αποφύγω τα μέρη που αγαπούσα εκεί . Δεν τα καταφέρνω. Όλο γυρίζω ,κοιτάζω λίγο πίσω από την πλάτη μου.


Maybe I'll never find him
Maybe he's gone forever
Maybe I'll have to sit here
Watching the weather


Είναι και λίγο οι τελευταίες μέρες σαν mid-season σε σειρά τριών έτών - όλο περιμενεις να γίνει κάτι ,και πάλι μοιάζει σαν να μ ην συμβαίνει τίποτα ,απλά περνάει χρόνος.


And at midnight if you can't sleep
Then I can bend your ear
After midnight we'll sit up half the night
Or maybe more
And I'll begin to tell you what it is all for

Wake up on a good day
And the world feels wonderful
Midnight summer dream has me in its spell

1 σχόλιο:

  1. Φαντάζομαι εσύ που έχεις και αναμνήσεις από τη Θεσσαλονίκη θα είναι ακόμα καλύτερο. Απλά λίγες μέρες πριν ανέβηκα και πέρασα τόσο όμορφα. Δεν είναι ότι είναι ωραία πόλη. Η Αθήνα με γοητεύει πολύ περισσότερο. Απλά ο κόσμος είναι τόσο διαφορετικός και τόσο ανοιχτός. Ακόμα κι εγώ κατάφερα να γίνω πιο ανοιχτός και να αδειάσω το μυαλό μου. Καλά να περνάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή