Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Everywhere I'm looking now






Τα καθημερινά μικρά γύρω μου . Η όμορφη φουρνάρισσα που χώρισε με τον αχαΐρευτο φούρναρη και ήρθε σήμερα ξανά στο μαγαζί να βοηθήσει γιατί θα είχαν πολύ δουλειά . Δεν ήταν καλά μου το είπε, ήταν τόσο όμορφή ,ήθελα να την πάρω αγκαλιά και να της πω πως όλα θα πάνε καλά , πως υπάρχει αγάπη εκεί έξω , και το ξέρω ,γιατί την έχω συναντήσει ,και να της πω όλα για τον νέο φίλο μου και πόσο τυχερός είμαι που δεν είναι νέος και είναι ένα χρόνο τώρα φίλος μου . Δεν το έκανα , φυσικά . Ένιωθε και αυτή άβολα , ήξερε πως ο πρώην άντρας της μου είχε ρίξει γερό φέσι ,και τα λεφτά του τα είχε φάει στα χαρτιά . Μου λείπει που δεν με κερνάει τα άθλια γλυκά του μαγαζιού της , στην γιορτή μου είχε βάλει και κεράκι σε ένα .

Δεν πήγε άσχημα το 13 . Δεν έχω παράπονο , δεν έχω καν δικαίωμα να έχω παράπονο . Δεν έχω και δικαίωμα για οίκτο για αυτούς που δεν ήταν τόσο καλή η προηγούμενη χρονιά , αλλά ας πάει καλύτερα η επόμενη .



Pray it won't fade away

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

'Cause you don't know me






And anyone can tell
You think you know me well


Βγήκα τις προάλλες με δύο φίλες εξ’ αγχιστείας , όχι δίκες μου . Θυμήθηκα πως δεν μου αρέσει να βγαίνω από το σπίτι ,ειδικά όταν έχει κρύο , και πως το old fashioned που έχω υιοθετήσει σαν ποτό για να δείχνω στον κόσμο πως είμαι τραγικό fan boy του “Mad Men” ,βαράει στο κεφάλι . Μιλήσαμε για διάφορα , χαζομάρες κυρίως , και μέσα στην συζήτηση τους ξέφυγε το πόσες ώρες ο φίλος μου ξοδεύει ανησυχώντας για μένα . Ήταν πραγματική αποκάλυψη να μαθαίνεις πως δεν είσαι ο μόνος ανασφαλής σε αυτό το σύμπαν . Πρόσφατα έμαθα πως δεν είμαι το κέντρο του κόσμου , ο μήνας έχει αλλεπάλληλες ανατροπές .


But you don't know me