Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Sitting on a rooftop, watching molecules collideIris on a ladder, climbing closer to the sky
Rising from the grind, she is a quitter just like IΕίμαι στη δουλειά και κοιτάζω τον χειμώνα που έχει έρθει επίσκεψη και ξεκουράζομαι λίγο. Είναι μέρες με πολλούς πελάτες και αρκετό στρες . Είμαι συνέχεια με την σκέψη να τα εγκαταλείψω όλα και να φύγω . Ελιές βγάζω να φάω ,και σκέφτομαι τι ωραία που θα μου λείψουν εκεί στα ξένα και θα έχω κάτι να νοσταλγώ. Κι για αυτό μάλλον πρέπει να μείνω εδώ ,δεν μου έχουν βγει και σε καλό ποτέ οι τάσεις φυγής μου. Δεκαοχτώ χρόνια πάλευα να βγω από την ασφυχτική μου επαρχία (που τελικά κουβαλάω ατόφια πάνω μου ) , μετά αμάν να φύγω από την Θεσσαλονίκη να ανοίξουν οι ορίζοντές μου να πάω Αθήνα ,μετά άντε έχουμε κρίση να φύγουμε για αλλού , θα χειροτερεύσουν τα πράγματα .


She didn't wanna see the stars were out of reach
She's caught between the ocean and the bear upon the beach
Imaginary gods could never save ya
But I didn't want to tell her

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

Have you ever heard the sound of disappointment?

It tangles your head like a winter rose.
Comes up eager and shining
And it likes to leave a scar before it goes.Ένας φίλος μου διαπιστώνει όλος λύπη και δράμα πως καθώς γερνάμε είμαστε “damaged goods” . Πέρα από την θλίψη και το δράμα του και την μπουκιά χυλόπιτας που του έχει κάτσει βαριά στον λαιμό , τι ήθελε και αυτός να την καταπιεί με την μία , δεν μπορώ παρά να δεχτώ πως έχει δίκιο . Ούτε στο τμήμα με τα σπασμένα στο ικέα δεν θα μας αγόραζε κανείς εύκολα , πρώτα θα έφευγε το μισοσπασμένο σερβίτσιο (ναι , μπορείς και εσύ να κάνεις την ζωή σου σαπουνόπερα, μπορείς ).


Comes on gentle and smiling.
And it likes to leave a scar..

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

Lovers are strangersExpressing your uncertainties
Through years of anniversariesΧτες στο θέατρο , ενώ ήμουν σε μια παράσταση που πραγματικά μου άρεσε (όσο είχα αποφασίσει ότι θα μου άρεσε και ακόμα πιο πολύ) κατάλαβα πως όλοι οι άνθρωποι που ήμουν μαζί τους, όλοι άνθρωποι με τους οποίους έχω κοιμηθεί , όλοι όσοι έχω γνωρίσει είναι ουσιαστικά ξένοι . Ακόμα χειρότερα , και όσοι θα γνωρίσω θα είναι ξένοι . Δεν είναι λυπηρό, είναι απλά λίγο κρύο.


Huddling in the dark
The only number you call

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

If I Didn't Know BetterWhy do I keep drinking
Wasting my time on you
If I didn't know betterΣήμερα συνειδητοποίησα για την εκατοστή φορά ότι η συναισθηματική μου ηλικία είναι βαριά 13 . Μετά από ένα μάτσο σχέσεις , γνωριμίες, μετά από όλα αυτά , νομίζω πως ένα δεκατριάχρονο έχει μεγαλύτερη ωριμότητα στο πώς αντιμετωπίζει την προσωπική του ζωή . Και όταν είσαι 13 , έχεις άλλοθι (τα 13 βασικά ). Στα 32 δεν έχεις.


If I didn't know better
Well, dammit, I do

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Fire Day .

Swerve the engine
Pull out the screw
The true screw, the real screw
The one that'll make it all come downΕίμαι στη δουλειά και πότε τρέχω και δεν φτάνω, όσο και αν προσπαθώ να μοιάσω στην θεά Κάλι , και άλλοτε χτυπάω με πάθος και εμμονή μύγες . Απόψε όμως θα βάλω τα καλά μου και θα βγω έξω (μετά από κάμποσο καιρό ). Και θα περάσω καλά. Και αύριο θα πάω θέατρο . Και θα μου αρέσει η παράσταση όσο καλή ή κακή και αν είναι . Και μεθαύριο κάτι θα κάνω πάλι και θα είναι όμορφο.


Tanding side by side in the shade
Kissin' and cussin' and strivin' and tryin'
Fussin' and Bumpin' and lying
Hey Girl, start something
Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

I want to rest my eyes on, ´could be´


Maybe


Έχω απέναντι μου έναν τύπο που είναι συμπαθητικός , αλλά και λίγο γλοιώδεις ,τόσο όσο χρειάζεται για να μην νιώθεις την ανάγκη να καταβάλεις προσπάθεια για να τον αποφύγεις (αλλά και χαίρεσαι όταν φεύγει ) . Κάθεται και γκρινιάζει και παραπονιέται , και κατηγορεί την κατάσταση γύρω του για όλα. Δεν μπορεί την αστάθεια και την πίεση και όλο αυτό που τον έχει κάνει να φέρεται άσχημα στους γύρω του .


Χαμογελάω με κατανόηση , βρίσκω δύο τρία καλά και ήρεμα λόγια να του πω και να του συμπαρασταθώ , και σκέφτομαι πως και εγώ έχω φερθεί άσχημα σε ανθρώπους , απλά πλέον έχω πάψει να ψάχνω δικαιολογίες ,μεγάλωσα και δεν μπορώ να κρύβομαι εύκολα πίσω από το δάχτυλο μου . Είμαι συνειδητοποιημένος μαλάκας πια.i want to know that things can change