Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

If the day made me heavy and gravity wonIf you were a window and I was the rain
I’d pour myself out and wash off the pain
I’d fall like a tear so your light could shine through
Then I’d just fade into youΈχει βάλει στο Nashville δύο τραγούδια ερωτικά , ίσως τα πιο όμορφα που έχω ακούσει τελευταία . Τόσο όμορφα που θα ήθελα να έχω κάποιον α τα αφιερώσω, κάποιον να σκεφτώ ενώ τα ακούω. Είχα καιρό να νιώσω αυτό το κενό σε σχήμα ανθρώπου ,αλλά κρίμα, μην πω και άδικο, να ακούς το “fade into you” , και να μην σου έρχεται ένα πρόσωπο .


There’ll be no trace that one was
once two


After I fade into you

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

I was scared at first


I want you to notice


Ακούω μια παράνομα ηχογραφημένη Αρλέτα ,από την εποχή που με ένοιαζε να κρατάω κάθε τέτοια στιγμή ,με τον φόβο μήπως είναι η τελευταία . Ακούγεται αρκετά καλά , αλλά τα δικά μου σχόλια στο διπλανό δεν μπορώ να τα ακούσω καθαρά . Νομίζω πως λέω για το επόμενο τραγούδι κάθε φορά, με χαρά μοιράζομαι το γνώριμο πρόγραμμα . Δεν ξέρω σε ποιον το λέω όμως , δεν ακούγεται η φωνή του , άραγε να μιλάμε ακόμα ;


Σταμάτησα να ηχογραφώ εδώ και καιρό , τεμπελιά τύπου «θα το έχει κάποιος στο tube σε καλύτερη ανάλυση» . Πρέπει να ξαναρχίσω , βασικά θέλω να ξαναρχίσω , θέλω να με νοιάζει . Και να γράψω καλύτερα και ημερομηνίες και όνομα , να βάλω πινέζες να τα κρατήσω στην μνήμη μου . Και να αξίζει να θυμάμαι όσα ζω , όχι να χαίρομαι που ξεχνάω γερνώντας!I want you to care

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Now you're not.


Είμαι στη δουλειά σήμερα , και μετά από καιρό που είχα τις μαύρες μου , τι μαύρες δηλαδή , τις βαθύ γκρίζες μου μάλλον , έχω βάλει ένα αρχαίο τραγούδι και έχει φτιάξει εντυπωσιακά η διάθεση μου. Το είχα σε χρήση για χωρισμούς , απογοητεύσεις ,χυλόπιτες ,αποτυχημένες εξεταστικές , τραγούδι ελβετικός σουγιάς δηλαδή ,τότε που ζούσα και πιο πολύ ( η ζωή στα 20s είναι teen soap , στα 30s dramedy ).


Δεν μου αρέσει να είμαι πεσμένος , δεν το κάνω διακριτικά, τα μούτρα μου σέρνονται στο πάτωμα, με τα αξύριστα γένια μου κάνω παρκέ σχεδόν . Με είδε ένας φίλος το Σάββατο ,ανησύχησε , με είδε και ένας άλλος ,με την μία είπε «και εγώ δεν είμαι καλά ,άστα να πάνε» .Με έπιασε ένα πείσμα, ξύπνησα , καλό είναι αν σε νοιάζονται, άσχημο να σε λυπούνται . Όλα θα πάνε καλά.