Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Time, melting fast
It's a huge carnaval
In my chestΗ Κατερίνα με ρώτησε τι ήθελα να μου φέρει από Θεσσαλονίκη . Απάντησα μέσα στην ειρωνεία – το 98, το 99 , το 00, το 01, το 04, και το 05. Το 02 και το 03 ήταν κάπως άσχημα ,αλλά ποιος τα θυμάται τώρα; Ήρθε λοιπόν και την είδα και είπα πως δεν έχει αλλάξει ,και ας είχε αλλάξει και είπε πως δεν είχα αλλάξει αν και ήξερα πως είχα.


I'm leaving tonight
Here comes the chuchu, come on
Steaming to you through the gone timesΚάτσαμε τρεις ώρες και ήπιαμε, είπαμε τις παλιές μας ιστορίες ,είχαμε πολλές μαζεμένες. Και κάθε ιστορία ήταν λίγο διαφορετική από την προηγούμενη φορά ,λίγο την άλλαζε η μνήμη, λίγο ήμασταν και πιο έτοιμοι να πούμε όσα δεν λέγαμε τότε. Πέρασαν τα χρόνια, η ώρα ,έφυγε ξανά για πάνω , γύρισα σπίτι .


Time, floating fast
In the odd world
The rain is pouring memories from my pastΤις τελευταίες βδομάδες ήρθαν στην πόλη τρεις άνθρωποι που ήταν κοντά μου στο παρελθόν. Δύο μάλιστα μόνιμα. Δεν έχουμε βρεθεί. Δεν θα βρεθούμε σύντομα όπως το κόβω . Θα ήθελα να δω ίσως λίγο από την παλιά μου ζωή. Άλλο που γυρίζοντας σπίτι έσφιξα την τωρινή μου ζωή μέχρι να αποκτήσει ένα υγειές μπλε χρώμα πνιγμένου. Καμία σχέση.


Nostalgia locomotive
It gives you a hell of a ride

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

It's The End Of The World

As we know it.


Μου φαίνεται πως δεν έχω γράψει για χρόνια , σαν να μην είχα ξεκινήσει ποτέ να γράφω. Μετά από έναν τσακωμό τον Αύγουστο ,έβραζα ,έφτυνα post για λίγες ώρες. Μετά τα βρήκαμε, μου πέρασε , το ξέχασα. Για λίγο καιρό κιόλας δεν ήθελα να μπαίνω στο ιστολόγιο, μου μύριζε νεύρα.


Πέρασαν δυο μήνες , και είμαι σε μια σταθερή κατάσταση . Ο ουρανός θα πέσει όπου να ναι πάνω στα κεφάλια μας, οι ειδήσεις εξίσου αχνώδεις , το βρίσιμο από έξω σταθερό (όλοι χρειάζονται μια αποδιοπομπαία κατσίκα ) . Το οικονομικό μου μέλλον είναι να αιμορραγώ σε φόρους για να διατηρώ ότι έχω πάρει από τους γονείς μου , έχω δουλειά ευτυχώς που την αγαπάω κιόλας . Είμαι ακόμα δηλαδή ένας «πάλι καλάς» που αμφιβάλει για πόσο καιρό θα το λέει ακόμα.


And I feel fine.