Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

It's clearer inside of me
Who I will always be
Here at the core of my heart
Mystics & cynics & crystals & memories
Beginning to line up the stars
Shining the light in the night


Θα ήθελα να είχα γράψει πιο πολύ αυτό τον μήνα . Δεν μου έβγαινε. Δεν είχα και τι να πω . Τα γενικά τα λένε οι άλλοι καλύτερα. Τα δικά μου δεν άλλαξαν ,είχε μια ευχάριστη ησυχία . Κάποιες μέρες πιο κλειστές ,άλλες πιο ανοιχτές , ξεχνιόμουν και περνούσε ο καιρός.


Καταφέρνω να είμαι συνεχώς απασχολημένος , λίγο κουρασμένος. Καλοδιάθετος συνήθως. Βλέπω πως δεν έχω ανάγκη από δράμα για να είμαι καλά , απολαμβάνω μια σχετικά σταθερή καθημερινότητα .


Παλεύω ακόμα με τις ενοχές μου και μετανιώνω για λάθη μου ,μερικά πράγματα δεν αλλάζουν . Είναι όμως λίγο πιο εύκολα τώρα (και με το παιδί δίπλα μου ) .


I'm gonna find the answers &
Yes I know how
I know I can win
Some of my dream
& everything I ever wanted
& everything I ever wanted
To be

Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

And you're in my thoughts, as I fumble around
And I try to see it all
But I can't see it all
Even though I want toΘα ήθελα να είμαι ο τέλειος γιος . Αυτός που δεν διαμαρτύρεται, δεν γκρινιάζει, δεν απογοητεύει ,που διαλέγει από μόνος του την ζωή που θέλουν οι δικοί του ,που τους κάνει πάντα περήφανους .


Θα ήθελα να είμαι ο τέλειος επαγγελματίας που ποτέ δεν στρεσάρεται, που πάντα έχει άμεσες απαντήσεις , που έχει πάντα εύκολες λύσεις ,που δεν αφήνει την διάθεση του να επηρεαστεί από τρίτους , που έχει ένα μόνιμο γνήσιο χαμόγελο , που χωρίς να τον εκμεταλλεύονται κάνει όλα τα χατίρια .


I can't be you know
I can't be you know
Though I have triedΘα ήθελα να είμαι ο τέλειος φίλος , πάντα να έχω όσο χρόνο χρειάζονται όλοι οι φίλοι μου,να μην αφήνω κανέναν παραπονεμένο , να έχω πάντα την σωστή συμβουλή και να είμαι εκεί.


Θα ήθελα να είμαι ο ιδανικός σύντροφος , με σταθερά καλή διάθεση , χρόνο ,όρεξη . Να είμαι μονωμένος από όλα και να μπορώ να προσφέρω τα πάντα , να μπορώ να συγχωρέσω και να μην χρειάζεται ποτέ να με συγχωρούν .


Instead I'm just me